Zatvori x
Naslovnica
Priča o projektu
Prikupljanje sredstava
Donirali smo
Pogodnosti kartice
Pristupnica

Opći uvjeti online donacije za humanitarnu akciju "Činim dobro svaki dan" u korist projekta Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske "Praćenje djece s neurorizicima"

MINISTARSTVO ZDRAVSTVA REPUBLIKE HRVATSKE
MB: 3205975
OIB: 88362248492
Ksaver 200A, 10000 Zagreb

Za kontakte: PBZ Card d.o.o., "Činim dobro svaki dan", Radnička cesta 44, 10000 Zagreb
Kontakt centar: 385 (0)1/ 6124 422
E-mail: cinimdobro@pbzcard.hr

PBZ Card u skladu s ovlaštenjem Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i sklopljenim Ugovorom omogućuje online donaciju i prima iznos doniranih sredstva te prikupljeni iznos prosljeđuje na račun Državnog proračuna u korist projekta "Praćenje djece s neurorizicima".

Opći uvjeti online donacije za humanitarnu akciju "Činim dobro svaki dan" u korist projekta Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske "Praćenje djece s neurorizicima"

PBZ Card u svojoj humanitarnoj akciji "Činim dobro svaki dan", prema preporuci Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, odlučio je podržati projekt „Praćenje djece s neurorizicima“. Cilj Projekta je organizirati praćenje djece s neurorizicima u cijeloj Hrvatskoj, ranu dijagnostičku obradu te što ranije uključivanje djece u habilitaciju.

Online donaciju za ovaj projekt možete izvršiti platežnim karticama (Visa, Maestro®, Mastercard®) u kunama.

Minimalni iznos jedne donacije/transakcije je 10,00 kuna, a maksimalni 10.000,00 kuna. Jednom platežnom karticom moguće je uplatiti dvije donacije/ transakcije unutar 24 sata.

Prilikom uplate donacije platežnom karticom uplata se izvede i autorizira u realnom vremenu. Nakon uspješnog procesiranja (završetka) donacije na e-mail adresu koju ste unijeli u naš upitnik poslat ćemo obavijest "Zahvale".

Ako je Vaša e-mail adresa netočna ili dođe do tehničkih poteškoća, PBZ Card neće biti odgovoran za izostanak dostave e-mail obavijesti "Zahvale".

Online donacija ne može biti vraćena niti promijenjena te može biti izvršena samo od strane vlasnika kartice. Zabranjeno je online doniranje korištenjem tuđe kartice te nije moguće plaćati za potrebe trećih osoba.

Za dostavu potvrde o donaciji poštom potrebno je prije online donacije upisati osobne podatke donatora (ime prezime/naziv, OIB, adresa, poštanski broj i mjesto). Reklamacije vezane uz online donaciju upućuju se PBZ Cardu bez odgađanja na gore navedene kontakt podatke.

Online donaciju možete izvršiti i putem internetskog bankarstva na račun Državnog proračuna 1001005-1863000160, model: 65, s pozivom na broj: 7595-035-1732-618567. Za ovu donaciju na Vašu e-mail adresu neće biti poslana obavijest "Zahvale" kao ni potvrda o uplaćenoj donaciji putem pošte.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju:

PBZ Card d.o.o. i Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske obvezuju se pružati zaštitu osobnih podataka donatora/korisnika platežnih kartica, na način da prikupljaju samo podatke o donatorima/korisnicima platežnih kartica koji su nužni za ispunjenje obveza PBZ Carda i Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske u svezi donacije. Podaci o donatorima/korisnicima platežnih kartica strogo se čuvaju. Zaposlenici PBZ Card d.o.o. i Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.